Spareribs אפוי איטי עם מרינדה מנגו-Chutney
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs אפוי איטי עם מנגו-Chutney מרינדה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2226 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 170 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צ'אטני מנגו, דבש, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סקווש בלוט בישול איטי עם מנגו צ'אטני וקוקוס, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל.
הוראות
סדר racks צלעות במחבת צלייה גדולה.
להקציף את כל החומרים הנותרים בקערה.
יוצקים מרינדה על צלעות, פונים למעיל. כיסוי; צמרמורת לילה, הפיכת צלעות פעם אחת.
עמדת מתלה תנור 1 בשליש העליון של התנור ו מתלה 1 בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 149°.
צלעות ניקוז; מרינדה מילואים.
מעבירים מרינדה לסיר; מביאים לרתיחה.
מניחים כל מדף של צלעות על תבנית אפייה גדולה מעוטרת.
מניחים 1 תבנית אפייה על כל מדף בתנור.
אופים צלעות עד מכרז, צולה עם מרינדה 1/4 כוס כל 20 דקות ומכסים את הקצוות של צלעות עם רצועות של רדיד כדי להגן מפני שריפה במידת הצורך, על 3 שעות בסך הכל.
חתך בין עצמות לצלעות נפרדות.