קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

Spareribs אפוי איטי עם מרינדה מנגו-Chutney

Spareribs אפוי איטי עם מרינדה מנגו-Chutney
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs אפוי איטי עם מנגו-Chutney מרינדה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2226 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 170 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צ'אטני מנגו, דבש, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סקווש בלוט בישול איטי עם מנגו צ'אטני וקוקוס, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל.

הוראות

1
סדר racks צלעות במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
להקציף את כל החומרים הנותרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מרינדה על צלעות, פונים למעיל. כיסוי; צמרמורת לילה, הפיכת צלעות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
עמדת מתלה תנור 1 בשליש העליון של התנור ו מתלה 1 בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
צלעות ניקוז; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מעבירים מרינדה לסיר; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר מהחום.
8
מניחים כל מדף של צלעות על תבנית אפייה גדולה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים 1 תבנית אפייה על כל מדף בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים צלעות עד מכרז, צולה עם מרינדה 1/4 כוס כל 20 דקות ומכסים את הקצוות של צלעות עם רצועות של רדיד כדי להגן מפני שריפה במידת הצורך, על 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
חתך בין עצמות לצלעות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
העברה לצלחת; לשרת.