Spice-שפשף בשר דש בגריל (קצה Sirloin)
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן canolan, תרמילי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סטייקים ברוטב בשר מותן צלוי, ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, ו ספייס שפשף סלמון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפל, כוסברה, שומר, כמון, פתיתי פלפל אדומים, ואורגנו במרגמה ועלי וטוחנים עד כתוש גס. לחלופין דופק במטחנת תבלינים או מעבד מזון עד כתוש גס (לא אבקה).
מוסיפים שום ושמן ומערבבים עם מזלג לשלב. לשפשף דבק תבלין על כל המשטחים של בשר, לעסות אותו לעבוד תערובת לתוך סדקים.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
סטייק העונה בנדיבות עם מלח.
מניחים על הצד החם של גריל ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 125 ° F וקרום חרוך נוצר על פני השטח (אם מאיים לשרוף, לבשל מעל באמצע הגריל או מעל הצד הקריר של הגריל לפי הצורך), על 8 עד 10 דקות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף.
חותכים סטייק לרבעים צלב חכם( עם התבואה), ולאחר מכן לסובב כל רבעון על ידי 32° ולפרוס דק נגד התבואה.