Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק
Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 894 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, מרק טורקיה, קוניאקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. מתכונים דומים: Spice-שפשף טורקיה עם רוטב קוניאק, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שורש סלרי-מחית תפוחים ורוטב סיידר.
הוראות
כוסברה טוסט, כמון, פלפל, וקינמון במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני, על 5 דקות.
להעביר לקערה; מגניב. טוחנים תבלינים לאבקה במטחנת תבלינים.
העברת אבקת תבלין לקערה קטנה; מערבבים במלח ופפריקה.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה; טאק כנפיים תחת.
מפזרים 1 כף תערובת תבלינים בחלל הראשי של טורקיה ואת תערובת התבלינים הנותרים בכל רחבי עור טורקיה; לקשור את הרגליים יחד כדי לשמור על צורה. מקררים שנחשפו בין לילה.
בואו טורקיה לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור וחימום מראש ל 232°.
יוצקים 1 1/2 כוסות מרק טורקיה למחבת עם טורקיה. להפחית את החום ל 177°; הודו צלוי 2 שעות.
הוסף 2 מרק כוסות למחבת. צלי 1 שעה; יוצקים 2 מרק כוסות מעל טורקיה. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. המשך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 79°, על 1 שעה יותר.
מקום שמור טורקיה צוואר, לב, ו gizzard בסיר בינוני; להוסיף 3 כוסות מרק טורקיה. כיסוי ומבשלים 1 שעה. מסננים מרק לתוך כוס מדידה 4 כוס; צוואר מילואים, לב, ו gizzard. לרפרף כל שומן מן פני השטח של מרק giblet.
הוסף מספיק מרק טורקיה מרק giblet כדי למדוד 4 כוסות בסך הכל.
הסר בשר מהצוואר. צוואר דק קוצצים, לב, וgizzard.
להעביר את טורקיה מגש, אוהל באופן רופף עם נייר כסף ומגבת מטבח, ולתת לעמוד 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית של טורקיה תעלה 5 עד 10 מעלות).
יוצקים מיצי מחבת צלייה לתוך כוס מדידה גדולה. שומן כפית מפני השטח.
להעביר 4 כפות שומן לסיר בינוני (במידת הצורך, להשתמש בחלק שומן שמורות מרק טורקיה כדי למדוד 4 כפות בסך הכל). זרוק כל עודף שומן.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים להגדיר בחום בינוני גבוה.
מוסיפים ורמוט וקוניאק למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מוסיפים מיצי מחבת degreased ו 1 מרק קרביים כוס; מביאים לרתיחה, גירוד חתיכות השחמה.
חום שמורות 4 כפות שומן בסיר מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים קמח, מקציפים עד חלקה.
להקציף כל הזמן עד מתחיל חום, על 3 דקות. בהדרגה לטאטא בתערובת מיץ פאן ו 3 כוסות מרק giblet. מבשלים עד רוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא מדי פעם, כ 10 דקות.
מערבבים בצוואר קצוץ, לב, וgizzard. מתבלים במלח ופלפל. לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.