Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרינדה, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף צלעות כבש עם סלט תירס. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לכם גרעיני תירס, סוכר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספייס שפשף צלעות כבש הויסין עם סלט בוק צ'וי בגריל, צלוי צלעות כבש משופשפות, ו ספייס שפשף צלעות כבש עם רוטב ענבים-שקדים פורט Harves (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, סוכר, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מוסיפים בצל אדום ונענע ומערבבים היטב. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני.
מוסיפים תירס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הגרעינים הם חמים מאוד אבל לא השחמה.
להעביר תירס לקערה הגדולה עם בצל אדום, ולזרוק עד שהכל מצופה באופן שווה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים יחד garam masala, קאיין, 1/2 כפית פלפל שחור, ו 2 כפיות מלח בקערה קטנה. לשפשף צלעות כבש עם 1 כף שמן קנולה.
מפזרים צלעות משני הצדדים עם תערובת התבלינים, ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לשפשף את התערובת.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה עד רק מתחיל לעשן.
הוסף כמה שיותר צלעות כבש שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים עד השחמה על הקרקעית, 2 עד 3 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 2 עד 3 דקות.
להסיר ולהניח בצד. חזור על התהליך עם כל צלעות שנותרו.
מחלקים את תערובת התירס וצלעות בין ארבע צלחות.