Stracotto (צלי קדירה) עם פטריות פורצ'יני
גשו לסופר וקנו שום, רוזמרין, פטריות פורצ'יני, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם פטריות פורצ'יני, פטוצ'יני קרמי עם פטריות פורצ' יני, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. בסיר כבד של 6 ליטר או תנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, כ -12 דקות.
מוסיף את השמן שנותר ואת הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד ארומטי.
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. מערבבים את המרק ופטריות. להחזיר את הבשר לסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהבשר הוא מזלג מכרז, כ 3 שעות, הפיכת הבשר מעל באמצע הדרך והוספת מרק בשר יותר, לפי הצורך.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. אוהל עם נייר כסף ולתת לעמוד במשך 15 דקות. בינתיים, כפית כל שומן עודף את החלק העליון של מיצי פאן. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את מיצי פאן וירקות עד חלקה.
מוסיף רוזמרין וקורנית. להביא רוטב לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את הבשר לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים על מגש. כפית חלק מהרוטב על הבשר ומגישים את הרוטב שנותר בצד.