קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

Sudado de Costillas de Res (תבשיל צלעות בקר קולומביאני)

Sudado de Costillas de Res (תבשיל צלעות בקר קולומביאני)
Sudado de Costillas de Res (תבשיל בשר בקר קולומביאני קצר) הוא תבשיל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מרק. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כמון טחון, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני), ו Sudado o Sudao de Huevo (תבשיל ביצה בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
2
מוסיפים קצת שמן זית לסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיף את הצלעות הקצרות לסיר וחום במשך כ 2 דקות לכל צד.בעוד הצלעות קצרות בראונינג, למקם את הבצל, שום, בצל ירוק ופלפל אדום במעבד המזון.כאשר הצלעות קצרות חומות מכל הצדדים, להוסיף את תערובת הבצל, כמון, achiote, עלי דפנה ו hogao. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
AnnattoAnnatto
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את מרק הבשר והמים.מכסים את המחבת ומפחיתים את החום עד בינוני נמוך ומבשלים כ 3 שעות. בדוק לעתים קרובות במהלך תהליך הבישול ולהוסיף יותר מים, במידת הצורך.dd תפוחי האדמה וyuca. לבשל במשך כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הכוסברה הטריה ומגישים עם אורז לבן בצד.הוראות שימוש בסיר איטי: בצע את שלב 1 ו -2 של שימוש בסיר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אורז לבןאורז לבן
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
להעביר את הצלעות הקצרות לבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מוסיפים את תערובת הבצל, כמון, achiote, עלי דפנה והוגאו. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
AnnattoAnnatto
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים את מרק הבשר.לכסות ולבשל על גבוה במשך 6 שעות. כשעה לפני הצלחת נעשית, להוסיף את תפוחי האדמה ו yuca.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קסבהקסבה
9
מוסיפים את הכוסברה הטריה ומגישים עם אורז לבן בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.