Sudado de Costillas de Res (תבשיל צלעות בקר קולומביאני)
Sudado de Costillas de Res (תבשיל בשר בקר קולומביאני קצר) הוא תבשיל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מרק. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כמון טחון, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני), ו Sudado o Sudao de Huevo (תבשיל ביצה בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מוסיפים קצת שמן זית לסיר גדול על חום גבוה.
מוסיף את הצלעות הקצרות לסיר וחום במשך כ 2 דקות לכל צד.בעוד הצלעות קצרות בראונינג, למקם את הבצל, שום, בצל ירוק ופלפל אדום במעבד המזון.כאשר הצלעות קצרות חומות מכל הצדדים, להוסיף את תערובת הבצל, כמון, achiote, עלי דפנה ו hogao. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את מרק הבשר והמים.מכסים את המחבת ומפחיתים את החום עד בינוני נמוך ומבשלים כ 3 שעות. בדוק לעתים קרובות במהלך תהליך הבישול ולהוסיף יותר מים, במידת הצורך.dd תפוחי האדמה וyuca. לבשל במשך כ -30 דקות יותר.
מוסיפים את הכוסברה הטריה ומגישים עם אורז לבן בצד.הוראות שימוש בסיר איטי: בצע את שלב 1 ו -2 של שימוש בסיר רגיל.
להעביר את הצלעות הקצרות לבישול האיטי.
מוסיפים את תערובת הבצל, כמון, achiote, עלי דפנה והוגאו. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את מרק הבשר.לכסות ולבשל על גבוה במשך 6 שעות. כשעה לפני הצלחת נעשית, להוסיף את תפוחי האדמה ו yuca.
מוסיפים את הכוסברה הטריה ומגישים עם אורז לבן בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.