קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

Sugar Snap Pea טמפורה

Sugar Snap Pea טמפורה
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. אם יש לך בירה, אפונה הצמד סוכר, ליווי: רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, סלט Snap סוכר, ו סלט אפונה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח ובירה בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד שהוא רושם 185° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
עבודה בקבוצות של כ 15, לזרוק סוכר מצליפה בבלילה עד מצופה. הרם סוכר יינעל מתוך הבלילה 1 בכל פעם, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולהעביר לשמן. מטגנים סוכר מצליפה, פונה עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגישים סוכר חם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
* אפונה ניתן לקצץ 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת מגבות נייר לחה.* הבלילה יכולה להתבצע 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר