Summery Ratatouille
אם יש לכם סקווש, שמן זית, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -29 דקות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו סלט blt קיצי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
מניחים את חזיר הקרקע במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב להתפורר, עד להשחמה שווה.
הסר בשר ממחבת עם כפית מחוררת, שמירה על טפטוף, ומניח בקערה.
מוסיפים את הבצל והפלפל למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שקופים ורכים.
מניחים בקערה עם חזיר הקרקע.
מוסיף את שמן הזית לאותו מחבת גדולה, מתערבל למחבת המעיל. מערבבים בקישואים, קישואים צהובים, ושום; מבשלים מעל חום בינוני עד מכרז, על 4 דקות.
מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני במשך 10 דקות. מערבבים את הנקניק והבצל; מבשלים 5 דקות יותר.
מערבבים את פירורי קרקר וגבינת פרמזן יחד בקערה. תניח בצד.
מורחים חצי תערובת ירקות-נקניק מעל החלק התחתון של המנה מוכנה.
מורחים את תערובת נקניקיות הירקות הנותרים על הגבינה. למעלה באופן שווה עם פירור קרקר ותערובת גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.