Sunchoke ומרק כרובית
מרק סאנצ'וקה וכרובית יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 179 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קורנית, כרובית, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו כרובית ומרק סאנצ'וק, מרק סאנצ'וק, ו רמפה Sunchoke ומרק סרפד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס את 2 כפות חמאה.
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את המניה והחלב ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
מוסיפים את הכרובית, sunchokes ו טימין ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד sunchokes הם מאוד רך, על 30 דקות; להשליך את קורנית sprig.
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
בקערה קטנה, מערבבים את 2 כפיות חמאה רכה עם השום ומתבלים במלח.
מורחים את חמאת השום על פרוסות באגט ומניחים על תבנית אפייה.
מפזרים את הגבינה ואופים במשך כ 8 דקות, עד פריך.
עבודה בקבוצות, לרסס את המרק בבלנדר עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר; מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות העליון עם נבטים.