Sup! אוהב ספרי בישול-Sicilia In Cucina
Sup! אוהב ספרי בישול-סיציליאני ב Cucina עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם חומץ בלסמי, עלי מרווה, בצק פסטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קוצ'ינה קוצ' ינה! סלט קצוץ, עוגיות Fiori di Sicilia, ו dina ' s cucina.
הוראות
הפוך את מילוי רביולי: דק קוצצים או לגרר את הגבינה.
מוסיפים אותו לקערה של מעבד מזון או בלנדר יחד עם קמצוץ של אגוז מוסקט ו 2 חלמונים ביצה. תהליך על גבוה עד תערובת אחידה חלקה מושגת. תניח בצד.טופס רביולי: באמצעות 2 ½ עד 3 אינץ חותך עגול לחתוך את הבצק לתוך 30 דיסקים. עובד אחד בכל מקום זמן על ½ כף באמצע חצי הדיסקים. השתמש במים כדי להרטיב את הקצה עם קצה האצבע.
מניחים את מתלה התנור במיקום העליון מראש לחמם את התנור ל 400 מעלות F. בינתיים, לחמם את בלסמי, סוכר, ו 2 עלי מרווה בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה. ממש לפני שהוא מתחיל לרתוח להוריד את החום לרתיחה ולתת את הנוזל להפחית עד עקביות syrupy מושגת, כ 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים קמצוץ של פלפל שחור סדוק.לאחר התנור חם להפיץ את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט בתנור על 8 דקות; להסיר מהתנור וקוצצים coursely.To צלחת: אדים או להרתיח את רביולי.
מניחים 5 רביולי חם על 6 צלחות חמות, טפטוף על כפית של הפחתת בלסמי ומפזרים כל אחד עם שקדים קצוצים.
מקשטים עם עלי מרווה ופקורינו הזקן.כמו זה: כמו טעינה...