Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: סרטים עם פטריות וכרישה ראגו
המתכון Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: סרטים עם ראגו פטריות וכרישה ניתן להכין תוך כ-30 דקות. תמורת 18.51$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-33 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 859 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, פרמג'אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle with Mushroom Ragu), Tagliatelle con Spinaci e Funghi, ו-Polpettone in umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
1
מרדדים את העבר למצב הדק ביותר במכונת רידוד פסטה וחותכים את הדף שנוצר לסרטים בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים על מגש סדינים מאובק בסולת ומכסים במגבת כלים נקייה ולחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד להשחמה, בערך 2 עד 3 דקות לכל מנה. הפטריות לא אמורות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוציאים את הפטריות ומוסיפים את הבצל, הכרישה, השום, עלי הטימין ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 5 דקות, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים לרתיחה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עוד 10 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
8
מסננים, שומרים את מי הפסטה ומוסיפים את הפסטה לרוטב. לזרוק על אש גבוהה דקה אחת לציפוי, להוסיף שפריץ של מי פסטה במידת הצורך כדי שהרוטב לא יהיה הדוק מדי. מחלקים בין שש קערות פסטה מחוממות ומעליה פרמיג'אנו-רג'אנו מגורר.
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד שהם רכים וחום זהוב בהיר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
15
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר די רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
16
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד לסמיך כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע אחד במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום