Tagliatelle עם שרימפס רוק, תירס ועגבניות שרי פרץ
Tagliatelle עם שרימפס רוק, תירס ועגבניות שרי פרץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 650 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מניה של עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי מתפוצצות וארוגולה, טליאטלה עם תירס ועגבניות שרי, ו פסטת קיץ עם עגבניות שרי מתפוצצות, תירס וחמאת מיסו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל או מטגן. גריל או לצלות את התירס עד שהוא חום כהה מכל הצדדים.
חותכים את הגרעינים את קלח ושמורה. לאחר הגרעינים הוסרו מן הצ 'יף, להפעיל את הסכין שלך לאורך הצ' יף כדי לקבל כל שאריות חתיכות של הגרעינים. שמור.
מעיל סיר רחב גדול, מעל חום בינוני גבוה, עם שמן זית. לזרוק את השום ופלפל אדום מרוסק. כאשר השום הופך להיות זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו מן המחבת ולהשליך. תזרקו פנימה את עגבניות הדובדבן ותגלגלו אותן בשמן.
הוסף 1 כוס המניה ועונה עם מלח. להפחית את החום בינוני ולתת את העגבניות לבשל עד שהם מתחילים להתפוצץ ולתת את המיצים שלהם. זה ייקח בערך 8 עד 10 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את גרעיני התירס לסיר עם העגבניות. מערבבים לשלב ולהוסיף 1/2 כוס המניות אם רמת הנוזל היא נמוכה מאוד.
זרוק את הפסטה למים רותחים ומבשל במשך 2 עד 3 דקות, או יותר אם משתמשים בפסטה מיובשת. לזרוק את השרימפס לתוך הסיר עם העגבניות ומערבבים לשלב.
מסננים את הפסטה ממי הבישול, שומרים 1/2 כוס מים, וזורקים מיד לסיר עם תערובת העגבניות.
מוסיפים 1/2 כוס מים בישול פסטה, במידת הצורך. לזרוק במרץ לשלב.
הסר מהחום ולתת טפטוף של שמן גימור באיכות גבוהה וזריפת פרמזן מגוררת.
מעבירים לקערה או מגש הגשה ומגישים מיד.