Tagliolini Gratinati con Piselli E Prosciutto: פסטה חינם עם אפונה Prosciutto
Tagliolini Gratinati con Piselli E Prosciutto: פסטה Gratineed עם אפונה ו Prosciutto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1115 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא חמאה, פרמזן-רג'יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו, פטוצ'יני Gratinati אל Prosciutto, ו פסטה עם פרושוטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 475 מעלות F, או מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף את besciamella ולזרוק מעל חום גבוה במשך 30 שניות, ולאחר מכן להעביר תבשיל avenproof. למעלה עם פרמזן מגורר ומבשלים בתנור או מטגן במשך 3 עד 5 דקות, עד הגבינה השחמה בועות besciamella.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים באופן מיידי.
9
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות