קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות18
מגזין

Tamales תוצרת בית אמיתי

Tamales תוצרת בית אמיתי
Tamales תוצרת בית אמיתי דורש על 3 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 136 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם בצל, בשר חזיר, תרמילי צ'ילה בקליפורניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Tamales תוצרת בית אמיתי, תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזיר לתנור הולנדי עם בצל ושום, ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר מבושל דרך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
השתמש כפפות גומי כדי להסיר גבעולים וזרעים מן תרמילי צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מניחים צ ' ילי בסיר עם 2 כוסות מים. מבשלים, חשוף, במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מחום לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
להעביר את צ ' ילי ומים לבלנדר להתמזג עד חלקה. מסננים את התערובת, מערבבים במלח, ומניחים בצד. לגרוס את הבשר מבושל ומערבבים בכוס אחת של רוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
משרים את קליפות התירס בקערה של מים חמים. בקערה גדולה, להכות את השומן עם כף של מרק עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מערבבים את מאסה קרינה, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת השומן, מוסיפים יותר מרק לפי הצורך כדי ליצור בצק ספוגי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שומן חזירשומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מורחים את הבצק על קליפות התירס לעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מניחים כף אחת של הבשר מילוי למרכז. מקפלים את הצדדים של הקליפות לכיוון המרכז ומניחים באוניית קיטור. קיטור לשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הסר tamales מן קליפות טפטוף הנותרים רוטב צ ' ילה מעל. למעלה עם שמנת חמוצה. עבור רוטב שמנת, מערבבים שמנת חמוצה לתוך רוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.