Tandoori tilapia עם מחית תפוחי אדמה מתובל וסלט עגבניות
אם יש לכם גזר, רסק טנדורי, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קציצות Cajun עם מחית תפוחי אדמה מתוקה וריבת צ'ילי עגבניות, יורה בטטה פיליפיני חריף, עגבניות, סלט בצל, ו טנדורי אמנון עם לבבות של סלט דקל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל פילה אמנון עם הדבק טנדורי ולהניח בצד.
שים את תפוחי האדמה המתוקים, גזר ושום במחבת גדולה של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
לנקז היטב, ואז לאפשר קיטור יבש במשך כמה דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי למחבת ומעכים הכל יחד עם כמה תיבול. כסה וחמם.
לחמם את הגריל גבוה. גריל את אמנון במשך 8-10 דקות או עד מבושל דרך. בינתיים, מערבבים את מרכיבי הסלט יחד ומגישים לצד אמנון ומחית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.