Tatin טארט עגבניות
Tatin טארט עגבניות הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, עגבניות שזיפים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו Tatin טארט עגבניות, Tatin טארט עגבניות, ו Tatin טארט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה.
מוסיפים 4 עגבניות למים רותחים. עגבניות Blanch רק עד עורות ב X להתחיל לקלף בחזרה, 15 עד 30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגבניות חלוקות לקערה של מי קרח להתקרר במהירות. חזור עם שאריות העגבניות. לקלף עגבניות.
חותכים את ליבות, חצי לאורכו, ולהסיר זרעים.
מורחים חמאה על החלק התחתון של 9 1/2 אינץ 'קוטר, 2-3 אינץ' עמוק ovenproof מחבת (רצוי ברזל יצוק).
מפזרים 3/4 כוס סוכר על חמאה. מסדרים חצאי עגבניות, מעוגלים צד למטה קרוב זה לזה, במעגלים קונצנטריים במחבת למלא לחלוטין.
מניחים מחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר והחמאה מצטמצמים לסירופ ענבר עמוק מבעבע ועבה (בערך 1/4 אינץ ' עמוק בתחתית המחבת), ומזיזים עגבניות מדי פעם כדי למנוע צריבה, בערך 25 דקות.
הסר מחבת מחום. מיד לטפטף וניל על עגבניות. למעלה עם עגול מאפה. באמצעות סכין, טאק בקצוות של מאפה.
חותכים 2 או 3 חריצים קטנים במאפה.
מניחים מחבת בתנור ואופים טארט עד מאפה הוא חום זהוב עמוק, כ 24 דקות.
טארט מגניב במחבת 10 דקות.
חותכים סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר מאפה.
מניחים מגש גדול על מחבת. באמצעות כפפות תנור כאמור, להחזיק מחבת מגש בחוזקה יחד היפוך, המאפשר טארט להתיישב על מגש. בזהירות להרים מחבת. לסדר מחדש את כל חצאי עגבניות שעשויים להיות dislodged.
מגישים טארט חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.