Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד
טרין דה Campagne עם גרגרי פלפל ורוד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 206 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו קישואים בגריל עם פלפל ורוד ופטה.
הוראות
שים את קוביות ירך החזיר, כבדי עוף ובייקון קצוץ בערך לקערה של מעבד המזון שלך מצויד מצורף הלהב.דופק את התערובת 12 או 15 פעמים, גירוד הצדדים למטה 2 או 3 פעמים במהלך התהליך. אתם מחפשים מרקם מגוון מאוד. אל תעבור את התהליך.ברגע שאתה שמח עם המרקם להעביר את תערובת הבשר לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את המלח, הוורוד והפלפלורנים השחורים והברנדי. מערבבים לשלב. לאחר מכן, להוסיף 2 ביצים מוכות קלות יחד עם שאלוט.
מערבבים את כל זה יחד די טוב.בחר עובש טרין שלוש כוסות, או צלחת אחרת תנור הוכחה של גודל וצורה מתאימים
להניח שורה אחת של עלי דפנה לאורך החלק התחתון של טרין שלי. אלה הם בעיקר עבור טעם, אבל הם יכולים להיות קישוט יפה גם כן. כך או כך, הם אופציונליים.קו הצדדים הארוכים של טרין עם רצועות בייקון. תשאיר מספיק בייקון תלוי משני הצדדים כדי לכסות את החלק העליון. קו כל אורך התבנית. אבל יש להשאיר את שני הקצוות פתוחים עם כיסוי בייקון.כפית את תערובת הבשר לתוך עובש טרין. ממלאים כמעט את כל הדרך לפסגה, אבל משאירים בערך רבע אינץ ' של חלל. מקפלים את בייקון תלוי למעלה ומעל כל החלק העליון של טרין.אם העובש שלך יש מכסה לשים את זה על לכסות את טרין. אם לא, לחתוך פיסת קלף לגודל לעטוף את כל terrine כל הדרך סביב בנייר אלומיניום.
בואו הטעמים לבוא יחד במקרר לפחות 6 שעות. הלילה טוב יותר.כאשר אתה מוכן לבשל את terrine מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את הטרין המכוסה בתבנית אפייה גדולה ושופכים מים לתבנית האפייה לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הטרין.
אופים את זה ביין מארי במשך 1 ½ שעות, או עד pate מתחיל להתרחק הצדדים של התבנית.הרם את טרין מחוץ למים והניח אותו בצד להתקרר לחלוטין בעוד עדיין מכוסה.ברגע שזה מגניב, לנקז את כל נוזל נוסף בעובש טרין. ייתכן שיהיה עליך להפעיל סכין לאורך הקצוות של התבנית כדי להיות סמוך ובטוח כי זה לא דבק.הפוך את התבנית על מגש הגשה. השתמש סכין משונן חדה מאוד לחתוך את הפטנייםלפרוסות.
מגישים עם לחם פריך וכל שילוב של ליווי מסורתי.