קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

The Munroe Melt

The Munroe Melt
המסה של מונרו דורשת בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מיונז, גבינה שוויצרית, הודו מעדנייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: The Munroe Melt (כריך), ממיסים את הלב טונה מומסת, ו Abc Melt.

הוראות

1
מחממים את התנור. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פתח את גליל הכריך על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים את תערובת החרדל-מיונז על מחצית אחת של הגליל העליון עם טורקיה, גבינה שוויצרית, בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מורחים 1 כף מיונז על החצי השני של הגליל העליון עם רוסטביף, פרוסות עגבניות, גבינת מונסטר.
מרכיבים שתצטרך
מונסטרמונסטר
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
לטגן את הכריך פתוח עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע והחזיר מתחיל להתבשל בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
הסר את הכריך מהתנור ולשים את שני הצדדים יחד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®