The Munroe Melt
המסה של מונרו דורשת בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מיונז, גבינה שוויצרית, הודו מעדנייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: The Munroe Melt (כריך), ממיסים את הלב טונה מומסת, ו Abc Melt.
הוראות
מחממים את התנור. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
פתח את גליל הכריך על תבנית האפייה מוכנה.
מורחים את תערובת החרדל-מיונז על מחצית אחת של הגליל העליון עם טורקיה, גבינה שוויצרית, בשר חזיר.
מורחים 1 כף מיונז על החצי השני של הגליל העליון עם רוסטביף, פרוסות עגבניות, גבינת מונסטר.
לטגן את הכריך פתוח עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע והחזיר מתחיל להתבשל בקצוות.
הסר את הכריך מהתנור ולשים את שני הצדדים יחד.