Tostadas עוף ותירס גרוסים
עוף טוסטדה מגורר ותירס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו את טורטיות הקמח הישנות, גבינת מונטריי, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Tostadas עוף ותירס גרוסים, Tostadas עוף מתובל מגורר (טינגה), ו טוסטאדאס מקסיקני פריך עם עוף מגורר.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. על יריעות עוגיות ungreased, אופים טורטיות 7 עד 10 דקות או עד פריך.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד תירס, עוף וסלסה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה וחלב עד דק מספיק כדי לטפטף. טורטיות למעלה עם תערובת חסה ועוף.
טפטוף עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.