קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake)

Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake)
Tres Leches de Coco (עוגת קוקוס טרס Leches) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לכו לחנות ותביאו חלב מרוכז, חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Tres Leches עוגה עם קרם דה קוקו, Pastel De Tres Leches Con Coco, ו קוקוס טרס Leches עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא קמח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף על מהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים חלמונים ומכים רק עד לשלב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב. מקפלים קוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 13-ידי 9 אינץ ' אפייה צלחת להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות. לאחר התקרר, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם מזלג או שיפוד ולהפעיל סכין קילוף לאורך הקצוות רק כדי להפריד את העוגה מן הצדדים של צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
להקציף חלב קוקוס, חלב מרוכז ממותק, ושמנת יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים תערובת באופן שווה על כל העוגה (ראה הערות).
3
העברה למקרר וצינה לפחות 2 שעות.
4
לציפוי המרנג הקלוי: מערבבים סוכר, מים וסירופ תירס בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
עם מיקסר פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות. מקפלים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
ציפוי מורח על עוגה מקורר עם מרית, מושך על מרנג כדי ליצור פסגות דקורטיביות. מקצפת לפיד לטוסט קל. אם אין לך לפיד, התאם את מתלה התנור לשלישי העליון וחמם מראש לתנור ל-450 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים עד הזהב, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)