Tres Leches de Coco (עוגת קוקוס טרס Leches) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לכו לחנות ותביאו חלב מרוכז, חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Tres Leches עוגה עם קרם דה קוקו, Pastel De Tres Leches Con Coco, ו קוקוס טרס Leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא קמח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף על מהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חלמונים ומכים רק עד לשלב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב. מקפלים קוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 13-ידי 9 אינץ ' אפייה צלחת להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות. לאחר התקרר, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם מזלג או שיפוד ולהפעיל סכין קילוף לאורך הקצוות רק כדי להפריד את העוגה מן הצדדים של צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
1
להקציף חלב קוקוס, חלב מרוכז ממותק, ושמנת יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת באופן שווה על כל העוגה (ראה הערות).
3
העברה למקרר וצינה לפחות 2 שעות.
4
לציפוי המרנג הקלוי: מערבבים סוכר, מים וסירופ תירס בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
5
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עם מיקסר פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות. מקפלים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לב
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ציפוי מורח על עוגה מקורר עם מרית, מושך על מרנג כדי ליצור פסגות דקורטיביות. מקצפת לפיד לטוסט קל. אם אין לך לפיד, התאם את מתלה התנור לשלישי העליון וחמם מראש לתנור ל-450 ° F.