Tres Leches de Coco (עוגת קוקוס טרס Leches) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לכו לחנות ותביאו חלב מרוכז, חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Tres Leches עוגה עם קרם דה קוקו, Pastel De Tres Leches Con Coco, ו קוקוס טרס Leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף על מהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב. מקפלים קוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 13-ידי 9 אינץ ' אפייה צלחת להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות. לאחר התקרר, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם מזלג או שיפוד ולהפעיל סכין קילוף לאורך הקצוות רק כדי להפריד את העוגה מן הצדדים של צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
1
להקציף חלב קוקוס, חלב מרוכז ממותק, ושמנת יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לציפוי המרנג הקלוי: מערבבים סוכר, מים וסירופ תירס בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 8 עד 10 דקות.
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם מיקסר פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות. מקפלים קוקוס קלוי.
ציפוי מורח על עוגה מקורר עם מרית, מושך על מרנג כדי ליצור פסגות דקורטיביות. מקצפת לפיד לטוסט קל. אם אין לך לפיד, התאם את מתלה התנור לשלישי העליון וחמם מראש לתנור ל-450 ° F.