קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סיטי סביצ'ה

סיטי סביצ'ה
ניתן להכין את המתכון סיטי סביצ'ה תוך שעה ו-35 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 81 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פלפל חריף, פלפל קאיין, מיץ ליים וכוסברה. מתכון זה אופייני למטבח הלטינו-אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . עם ציון של 48% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ילדת העיר" Brown City Jambalaya , Ceviche de Camarón con Coco (סביצ'ה שרימפס קוקוס) וסביצ'הדה קמארון קון קוקו (סביצ'ה שרימפס קוקוס) .

הוראות

1
הסר את שרירי הצד הקשוחים מהצדפות, במידת הצורך; פורסים צדפות לחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
ממלאים סיר של 1 ליטר 3/4 מלא במים מומלחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כף גדושה פלפל לבןכף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אבקת ג'לטין לייםאבקת ג'לטין ליים
3
מוסיפים צדפות ומנמיכים את האש לרתיחה חשופה. שוקו צדפות רק עד שהן מבושלות, בערך דקה. השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר את הצדפות לקערת מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כף גדושה פלפל לבןכף גדושה פלפל לבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
4
מחזירים את המים לרתיחה ומוציאים שרימפס באותו אופן, מעבירים אותם לקערת מי קרח לאחר שהם הופכים אטומים בפנים והופכים לורודים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כף גדושה פלפל לבןכף גדושה פלפל לבן
פריכיות צדפות, כתוספתפריכיות צדפות, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
5
מסננים היטב את הצדפות והשרימפס ומייבשים; הניחו אותם בקערת זכוכית או קרמיקה ויוצקים פנימה מיץ ליים ומיץ תפוזים. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פריכיות צדפות, כתוספתפריכיות צדפות, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
6
שופכים את רוב המיץ מפירות הים (פשוט משאירים אותו לח) ומערבבים פנימה גרידת תפוז, בצל אדום, פלפל אדום וצהוב, עגבנייה, פלפל צ'ילי, כוסברה, מלח, כמון ופלפל קאיין. מקררים 30 דקות נוספות. רגע לפני ההגשה מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו ומטפטפים את הסביצ'ה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
ל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחוןל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
מיץ לימון גויהמיץ לימון גויה
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
1 (15.5 אונקיה) פחית גויה שעועית כליה אדומה, סחוטה ושטופה1 (15.5 אונקיה) פחית גויה שעועית כליה אדומה, סחוטה ושטופה
6 בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוסים דק6 בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוסים דק
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוטפתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
כמוןכמון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מגישים בכוסות מרטיני או בכוסות מרגריטה עם גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
(כמו חירם ווקר)(כמו חירם ווקר)

מרכיבים

1אבוקדו, חתוך לקוביותאבוקדו, חתוך לקוביות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)1קטןפלפל צ'ילה סראנו, זרע וטחוןפלפל צ'ילה סראנו, זרע וטחון8אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר לפי הטעםמלח כשר לפי הטעם1216 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד1פלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצוי, פרוס דק בצל אדוםחצוי, פרוס דק בצל אדום227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות יםצדפות ים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים149אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1פלפל צהוב קצוץ דקפלפל צהוב קצוץ דק

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!