קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Tripa alla Romana (Tripe Braised עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן)

Tripa alla Romana (Tripe Braised עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Trippan alla Romana (טריפה מטוגנת עם עגבניות, עשבי תיבול, ופרמזן). והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, בצל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana, ו מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל פומודורו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול לשלב את מעיים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים הוא מאוד רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי לשמור על מעיים שקועים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מסננים את מעיים, שמירה על נוזל הבישול, ולאפשר להתקרר. חותכים את מעיים לרצועות 1 אינץ'.
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
הוסף את מעיים יחד עם כ 1/2 כוס של נוזל בישול מעיים. מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה ומבשלים, מכוסים, עד שהרוטב מופחת קלות וטעמים מתחתנים, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים חצי עשבי תיבול לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
כאשר מוכן לשרת, לחלק את מעיים באופן שווה בין 4 ל 6 קערות מחוממות העליון עם גבינה מגוררת ועשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)