ייתכן שטורדקן הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך herbes, קורנית, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Turducken, טורדקן פו בויז., ו Turducken האולטימטיבי.
הוראות
1
הכן את Turducken: מחממים תנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים חזה הודו על משטח העבודה. באמצעות סכין חדה, חזה פרפר, ביצוע חתכים קטנים בכיוון אחד כדי לעזור לשטח, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את השד בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה. עם הצד השטוח של פטיש בשר, חזה הודו פאונד עובי 3/4 אינץ'. תניח בצד.