Turketti
לכו לחנות ותביאו פלפל, פלפל, פימינטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Turketti.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
לשבור ספגטי לחתיכות 2 אינץ'. ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הספגטי שנחשף, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, על 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מערבבים בצל, פימיאנטו ופלפל ירוק עם ספגטי מבושל, גבינת צ ' דר 1/2 כוס, בשר הודו, מרק פטריות, מרק עוף, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מערבבים קלות ומפיצים את התערובת בתבנית האפייה ומעלה עם 1/2 כוס גבינת צ ' דר גרוסה.
אופים, חשופים, בתנור במשך 45 דקות עד התבשיל מבעבע וציפוי גבינה נמס ושחמה.