Uova Benedetto (ביצים עלומות על פולנטה עם פסטו ו פרושוטו פריך)
Uova Benedetto (ביצים עלומות על פולנטה עם פסטו ופרסוטו פריך) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 454 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, רוטב פסטו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו ביצים עלומות מחבת עם פרושוטו, ביצים עלומות, פולנטה, ארטישוק במרינדה, ו ביצים עלומות על עוגות פולנטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ב-3-4-qt. מחבת על חום גבוה, להביא 3 כוסות מים לרתיחה. מערבבים בהדרגה פולנטה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק, עד התערובת היא עבה מאוד, על 25 דקות. מערבבים ב 2 כפות. חמאה.
כף פולנטה לתוך חמאה 8-9-in. מחבת מרובעת; להתפשט בשכבה זוגית ולתת לעמוד לפחות 10 דקות (או מגניב, לכסות, ומקרר עד לילה).
חותכים פולנטה ל 4 ריבועים ולהסיר בעדינות מחבת עם מרית רחבה.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ריבועי פולנטה ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד פריכים ושחומים קלות משני הצדדים, כ -10 דקות.
הוסף חמאה נוספת, במידת הצורך, כדי למנוע דבק. הרם החוצה למגש חם; להתחמם.
מוסיפים פרושוטו למחבת ומבשלים עד שהבשר משחימים קלות (מוסיפים יותר חמאה למחבת, במידת הצורך).
למלא מחבת גדולה, נקייה עם כ 1 1/2 ב. של מים. הגדר מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף חומץ, וחום עד בועות טופס על תחתית המחבת, עם בועה מדי פעם פקיעה לחלק העליון. לשבור ביצים למים, לשמור אותם מעט זה מזה. מבשלים עד חלבוני ביצה הם המשרד אבל חלמונים עדיין רכים, 3 עד 4 דקות. בעדינות להסיר ביצים עם כפית מחוררת.
מניחים 2 או 3 פרוסות פרושוטו על כל ריבוע פולנטה, מעל כל אחד עם ביצה עלומה, ולאחר מכן רוטב פסטו כפית באופן שווה מעל.