Veggie No Boiling Lasagne
Veggie No Boiling Lasagnen היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 486 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת פרמזן, קישואים, אטריות לזניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה צמחונית , לזניה צמחונית ולזניה צמחונית .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מחממים שמן זית במחבת טפלון 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה ומבשלים בצל, פלפל אדום וקישואים, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד לריכוך.
בינתיים מערבבים גבינת ריקוטה, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן וביצים בקערה בינונית.
מורחים 1 כוס רוטב פסטה בתבנית אפייה בגודל 13 x 9 אינץ'.
שכבה 4 אטריות לא מבושלות, ואז 1 כוס רוטב, 1/2 מתערובת הריקוטה ו-1/2 מהירקות; חזור. למעלה עם שאר האטריות הלא מבושלות ו-2 כוסות רוטב. לשמור את הרוטב הנותר.
מכסים היטב בנייר אלומיניום ואופים שעה.
מסירים את נייר הכסף ומפזרים את יתרת הגבינות המוצרלה והפרמזן.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב פסטה שמור, מחומם.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Brancaia Chianti Classico Riserva. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו