Vesuvio עוף הכפר האיטלקי
המתכון הכפר האיטלקי עוף Vesuvio מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, פלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו עוף Vesuvio.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
עוף נקי, לשטוף עם מים קרים יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 1/3 כוס שמן זית במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם, בזהירות במקום עוף במחבת באמצעות מלקחיים. שדיים וירכיים קודם, אחר כך את השאר. חום היטב בכל הצדדים, להסיר עוף מחבת.
יוצקים את כל אבל כמה כפות שמן. להחזיר עוף למחבת ולמקם שנחשף בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, הפיכת עוף פעם או פעמיים.
מחממים 2 כוסות שמן קנולה ל 350 מעלות F.
בעוד עוף הוא בישול יש תפוחי אדמה קלופים, תקוע, שטוף ויבש. בזהירות להוסיף טריזים לתוך שמן חם, על 4 בכל פעם. הימנע צפיפות. מטגנים תפוחי אדמה עד הזהב ולהסיר ולתת לנקז על מגבת נייר ושמורה עבור מאוחר יותר.
במשך 5 הדקות האחרונות של בישול עבור העוף, מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, שום, אורגנו ויין למחבת, לחזור לתנור.
הסר מחבת מהתנור לתנור לאחר 5 דקות, להוסיף פטרוזיליה בעדינות להפוך עם כף.
הסר עוף למגש גדול, לארגן תפוחי אדמה על גבי העוף ויוצקים את מיצי המחבת על כל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.