Zesty עוף איטלקי עם פסטה וירקות
המתכון Zesty עוף איטלקי עם פסטה וירקות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. אם יש לכם קישואים, 1/4 כוס קראפט לייט zesty רוטב איטלקי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט שעועית פסטה איטלקי פיקנטי, סלט פסטה איטלקי אספרגוס, ו עוף איטלקי פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים עוף; מבשלים בחום בינוני 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת עוף ורוטב; מערבבים קלות. למעלה עם גבינה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון