קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

Zuppa Vegana: תפוחי אדמה איטלקיים, שעועית, מרק כרוב

Zuppa Vegana: תפוחי אדמה איטלקיים, שעועית, מרק כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Zuppa Vegana: תפוחי אדמה איטלקיים, שעועית, ומרק כרוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מים בתוספת 6 קוביות מרק, תפוחי אדמה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, מרק כרוב תפוחי אדמה נקניק (Zuppa Toscana), ו שעועית איטלקית ומרק ירקות (Zuppan alla Frantoiana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר מרק גדול ולא מקל או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצלים ואת כף או כך של מים "מטגנים קיטור" עד הבצל לרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את המרק, תפוחי אדמה, שעועית ועשבי תיבול (אורגנו דרך פתיתי פלפל). מביאים לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מוסיפים את הכרוב, מכסים, ומבשלים 5-10 דקות, עד כרוב הוא רך אבל עדיין ירוק בהיר. אופציונלי:עבור מרק creamier, להסיר על 1/2 כוס של תפוחי אדמה קצת מרק מרק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כרובכרוב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
מניחים אותם בבלנדר יחד עם חלב שאינם חלב ושמרים תזונתיים. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
תחליף חלבתחליף חלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים תוכן בלנדר למרק ומערבבים היטב. בדוק תבלינים, הוספת מלח, פלפל, ועשבי תיבול נוספים לפי הטעם. לבשל במשך כמה דקות כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר את גזע הרוזמרין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.