אבוקדו בייקון פיקנטי
אבוקדו בייקון פיקנטי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך מיץ ליים, חלפיניו כבושים, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המבורגר בייקון גוואקמולי חריף, ריבת בייקון וקסדיית גוואקמולי עם ביצה מטוגנת עם ויניגרט ריבת בייקון, ו ממרח אבוקדו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ולהגדיר על חום בינוני. לבשל, להסתובב, עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
בינתיים, חצי ובור את האבוקדו. לגרוף את האבוקדו לתוך קערה בינונית ולהוסיף את מיץ לימון, כמון, 3/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מחית עם מזלג עד בשילוב אבל עדיין קצת שמנמן.
מוסיפים את הבצל האדום, חלפיניו כבושים, מי מלח ועגבניות, שומרים כמה חתיכות של עגבניות וחלפיניו לקישוט.
פורסים את הבייקון לתוך הקערה, שומרים כפית לקישוט, ומערבבים יחד כדי לשלב.
מקשטים עם בייקון שמורות, עגבניות, jalapenos וכמה לחיצות של סיד.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.