קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אבוקדו טמפורה עם שרימפס

אבוקדו טמפורה עם שרימפס
אבוקדו Tempuran עם שרימפס דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 375 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן שומשום, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יפני. מתכונים דומים: אבוקדו Tempuran עם שרימפס, טמפורה (שרימפס) , ו שרימפס טמפורה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט בינונית חום 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל האדום, הג ' ינג ' ר, ושום וטחון במשך 3 דקות. ואז מוסיפים את השרימפס, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את הבוק צ ' וי, כרוב, פלפלים. מבשלים עוד 5 דקות לנבול. Deglaze עם מירין. לזרוק שמן שומשום, רוטב סויה, פלפל שחור, מלח ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
4
תן לתערובת להתקרר בקערה.
5
מחממים תנור הולנדי עם שמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים בטמפורה עם מים קרים כקרח. (פנקייק בלילה עקביות)
מרכיבים שתצטרך
7
חלול החוצה 2 כפות של אבוקדו ממרכז, להוסיף 1 / 8th של תערובת שרימפס מקורר לחלל של אבוקדו, תערובת צריכה לשבת אבוקדו מאובטח עם רק 1/2 עד 1/4 תערובת עומד מתוך אבוקדו. בחוזקה לחץ על התערובת לתוך האבוקדו. מחזיק את האבוקדו עם תערובת שרימפס, לטבול יחידה שלמה לתוך הבלילה בעדינות נמוך לתוך השמן. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב. כאשר מבושל, להסיר ולתת ניקוז על מגבות נייר, לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
8
טפטוף עם רוטב צ ' ילי מתוק, ומפזרים זרעי שומשום שחור.
מרכיבים שתצטרך