אבוקדו עם ויניגרט פטרוזיליה בייקון חם
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? אבוקדו עם ויניגרט פטרוזיליה בייקון חם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו בשלים המשרד, מיץ לימון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ויניגרט פטריות עם בייקון חם, ויניגרט בייקון חם שוויצרי, ו עוף מוקפץ עם ויניגרט בייקון חם.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד פריך.
מסננים על מגבות נייר; בואו מגניב.
הסר פאן מחום ולהשליך את כל אבל 2 כפות. שומן בייקון. מחלקים טריזי אבוקדו בין 4 צלחות.
חום שמורות שומן בייקון מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, 1/4 כוס מים, מיץ לימון, וסוכר ומבשלים 1 דקה, ערבוב. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פטרוזיליה ומתפוררים בבייקון. מיד לשפוך על פלחי אבוקדו ומגישים.