אבוקדו תפוחי אדמה-טונה
אבוקדו תפוחי אדמה-Tunan יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 252 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, אבקת שום, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אבוקדו ממולא טונה, טונאן ומנגו ממולאים אבוקדו, ו אבוקדו טונה פיקנטי ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים מים ומרק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אבוקדו ופפריקה.
מניחים חצאי אבוקדו, לחתוך צדדים למעלה, ב 13x9 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין חצאי אבוקדו.
יוצקים 1/4 כוס מים למחבת.
הגדר שליטה בתנור לצלות. צלייה עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מחום 4 עד 5 דקות או עד חום בהיר וגבינה נמס.