אבוקדו תפוחי אדמה-טונה
צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? אבוקדו תפוחי אדמה-Tunan יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך מים, פפריקה, פימיאנטו ממולא זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 80% וזה מדהים. נסו אבוקדו תפוחי אדמה-Tunan, אבוקדו ממולא טונה, ו טונאן ומנגו ממולאים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים מים ומרק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אבוקדו ופפריקה.
מניחים חצאי אבוקדו, לחתוך צדדים למעלה, ב 13x9 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין חצאי אבוקדו.
יוצקים 1/4 כוס מים למחבת.
הגדר שליטה בתנור לצלות. צלייה עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מחום 4 עד 5 דקות או עד חום בהיר וגבינה נמס.