קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אבזם אוכמניות הטוב ביותר

אבזם אוכמניות הטוב ביותר
אבזם אוכמניות הטוב ביותר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה וקמח מחבת קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
לנפות 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
היכו 1/4 כוס חמאה, 3/4 כוס סוכר, וביצה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה מוסיפים חלב ומכים עד רכות; מערבבים בתערובת קמח, מה שהופך את הבלילה נוקשה. מקפלים בעדינות אוכמניות ולהפיץ את הבלילה למחבת springform מוכן.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
4
מערבבים 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, קינמון, ו 1/4 כוס חמאה בקערה עד מעורבב ומתפורר במרקם.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים על גבי הבלילה, ולאחר מכן לחץ בעדינות ציפוי לתוך הבלילה באמצעות קצות אצבעות.
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס באמצע יוצא עם פירורים לחים, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור