אבזם אוכמניות הטוב ביותר
אבזם אוכמניות הטוב ביותר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה וקמח מחבת קפיץ.
לנפות 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
היכו 1/4 כוס חמאה, 3/4 כוס סוכר, וביצה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה מוסיפים חלב ומכים עד רכות; מערבבים בתערובת קמח, מה שהופך את הבלילה נוקשה. מקפלים בעדינות אוכמניות ולהפיץ את הבלילה למחבת springform מוכן.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, קינמון, ו 1/4 כוס חמאה בקערה עד מעורבב ומתפורר במרקם.
מפזרים על גבי הבלילה, ולאחר מכן לחץ בעדינות ציפוי לתוך הבלילה באמצעות קצות אצבעות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס באמצע יוצא עם פירורים לחים, כ 40 דקות.