קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

אבטיח ארוגולה וסלט פטה

אבטיח ארוגולה וסלט פטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חומץ בלסמי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב האבטיח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח קפוא {ואיך לחתוך אבטיח} כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: אבטיח, פטאן וסלט ארוגולה, אבטיח, פטה וסלט ארוגולה עם זיגוג בלסמי, ו סלט אבטיח ופתן ארוגולה עם דבש-ויניגרט לימון.

הוראות

1
לשטוף ארוגולה ויבש היטב. בקערה גדולה להקציף חומץ, שמן זית, מלח ופלפל. לזרוק עם שאר החומרים ומגישים.הדפס את זה4 PP 4 PP ארוחת צהריים יום הזיכרון מתכונים סלט Summerposted יולי 1, 2011 על ידי Gina51 תגובות
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות