אבטיח ארוגולה וסלט פטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חומץ בלסמי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב האבטיח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח קפוא {ואיך לחתוך אבטיח} כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: אבטיח, פטאן וסלט ארוגולה, אבטיח, פטה וסלט ארוגולה עם זיגוג בלסמי, ו סלט אבטיח ופתן ארוגולה עם דבש-ויניגרט לימון.
הוראות
לשטוף ארוגולה ויבש היטב. בקערה גדולה להקציף חומץ, שמן זית, מלח ופלפל. לזרוק עם שאר החומרים ומגישים.הדפס את זה4 PP 4 PP ארוחת צהריים יום הזיכרון מתכונים סלט Summerposted יולי 1, 2011 על ידי Gina51 תגובות