אבטיח-ברי גרניטה
אבטיח-ברי Granita עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, קוביות אבטיחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אבטיח גרניטה, אבטיח גרניטה, ו אבטיח חלק גרניטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה בקבוצות, אבטיח מחית בבלנדר עד חלקה. להחזיר 4 מחית כוסות לבלנדר.
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה. להקפיא עד קרח בקצה של פאן, כ -45 דקות.
להקציף כדי להפיץ מנות קפואות באופן שווה. להקפיא שוב עד קרח בקצה המחבת ואת המרקם הכולל הוא slushy, כ 45 דקות.
להקציף כדי להפיץ מנות קפואות באופן שווה. ואז להקפיא עד מוצק, על 3 שעות. באמצעות מזלג, לגרד גרניטה לאורך מחבת, ויוצרים פתיתי קרח. להקפיא לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מגישים עם מלון ופרי קומפוט.
עובד במהירות, לגרוף פתיתי קרח לתוך מנות קינוח. כף compote לצד.