אבטיח לימון-ליים אגואה פרסקה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך מנטה, קליפת לימון, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אבטיח קפוא אגואה פרסקה, אבטיח-סיד אגואה פרסקה קפוא, ו אבטיח אגואה פרסקה / אבטיח מקסיקני אגואה פרסקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות מים וסוכר בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים במשך 30 שניות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום; מערבבים מנטה,קליפת לימון, קליפת לימון.
בואו לעמוד 20 דקות. תערובת זן דרך מסננת רשת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
מניחים שליש כל סירופ סוכר ואבטיח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מחית לתוך קנקן גדול. חזור על ההליך פעמיים עם סירופ סוכר הנותרים אבטיח. מערבבים לימון ומיץ לימון.
מגישים על קרח, או מקררים עד מוכן לשרת. מערבבים לפני ההגשה.