אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות.
אבטיח, לימונדה, ואוכמניות קרח אבא נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא קוביות אבטיח, מיץ לימון, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אדום, לבן ואוכמניות לימונדה פופס, אבטיח-אוכמניות קרח פופס, ו אבטיח-אוכמניות קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבטיח וסוכר במעבד עד חלקה. מסננים פירה לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר פירות ככל האפשר.
מניחים כוסות בתבנית אפייה רדודה. מחית אבטיח כפית לתוך כוסות, חלוקת שווה (scant 3 כפות כל). להקפיא עד תערובת הוא כמעט קפוא, על 2 שעות. מכסים כוסות עם סיבובים של נייר, איטום בחוזקה בקצוות. באמצעות קצה סכין קטן, לעשות חריץ 1/4 אינץ ' במרכז כל כיסוי לסכל. לדחוף מקל פופ קרח דרך חריץ ומאובטח לתוך קרח אבטיח מבלי להכות בתחתית הכוס. להקפיא עד קרח אבטיח הוא מוצק, על 1 שעה יותר.
מביאים 1/2 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מערבבים במיץ לימון, מיץ תפוזים, וניל. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים מחבת עם פופס קפוא על משטח העבודה; לקפל בזהירות רדיד אחורי על כל כוס ללא מקל dislodging. כפית לימונדה לתוך כוסות, חלוקת שווה (scant 3 כפות כל). אטמו מחדש נייר כסף. להקפיא עד שכבת לימונדה הוא מוצק, על 2 שעות.
מערבבים אוכמניות, 1 כוס מים, וסוכר בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. להרתיח עד פירות יער הם רכים מאוד, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. תערובת זן לתוך קערה קטנה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר פירות ככל האפשר.
מערבבים במיץ לימון. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים מחבת עם פופס קפוא על משטח העבודה; לקפל בזהירות רדיד אחורי על כל כוס ללא מקל dislodging. תערובת אוכמניות כף לתוך כוסות, חלוקת שווה (נדיב 3 כפות כל). אטמו מחדש נייר כסף. להקפיא עד פופס קפוא מוצק, על 8 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
הסר רדיד, ואז לקרוע או להשתמש במספריים כדי לחתוך את הכוס כל פופ; להחזיר קרח פופס למחבת להקפיא עד מוכן לשרת.