קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

אבטיח-סלט ארוגולה

אבטיח-סלט ארוגולה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוגולה וסלט אבטיח, אבטיח ארוגולה סלט, ו אבטיח, פטאן וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לכסות את הבצל עם מים קרים וקוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד במשך 30 דקות, ואז לנקז יבש לטפוח.
3
בקערה בינונית, לזרוק את האבטיח עם 1 כף של חומץ ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 1 כף חומץ עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את ארוגולה ובצל וזורקים בעדינות. באמצעות כפית מחוררת, לפזר את האבטיח על הסלט העליון עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אבטיחאבטיח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות