אגוז-Habanero סלסה עם שום קלוי וכתום
מתכון אגוז-סלסה Habanero עם שום קלוי וכתום יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 159 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלסה חבנרו צלויה, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מניחים שום בכיכר של נייר; טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. לעטוף בנייר כסף צלי עד מכרז ו squezeable, כ 45 דקות.
בואו מגניב, ולאחר מכן לסחוט שום. שמור 5 שיני סלסה ולשמור את השאר לשימוש נוסף.
בינתיים, אגוזי מלך טוסט במחבת יבשה מעל חום בינוני, רועד לעתים קרובות, עד חום בהיר וריחני, על 5 דקות.
מערבבים אגוזי מלך וhabaneros בבלנדר או מעבד מזון; דופק לקצוץ.
מוסיפים שום ומיץ תפוזים; דופק לשלב עד מעורב היטב אבל עדיין קצת שמנמן. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מיד, או לקרר במשך 1 עד 2 שעות, ואז בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.