קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

אגוז ופיסטוק בקלאווה

אגוז ופיסטוק בקלאווה
אגוז ופיסטוק בקלאווה יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 844 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פיסטוקים טבעיים, חמאה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו פיסטוק ואגוז בקלאווה עם ריבס ושמחות ורדים, פיסטוק קלווה, ו יום 12: פיסטוק קלווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים ו 1 כוס מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומרתיחים עד סירופ מצטמצם נדיב 2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מיקום 1 rackin השלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה גדולה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים אגוזים בתנור וטוסט 5 דקות. אגוזים מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעביר אגוזים למעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון וקינמון טחון. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד אגוזים הם הקרקע מרקם בינוני עדין.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
העברת תערובת אגוז לקערה גדולה; לערבב תפוחים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים מחסנית גיליון פילו על משטח העבודה; לכסות עם גיליון של פלסטיק לעטוף, ואז מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם כמה חמאה מומסת. מסדרים 1 סדין פילו במחבת עם חצי גיליון פילו תלוי מעל 1 צד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
פילו מברשת במחבת עם קצת חמאה מומסת. מקפלים overhang מעל לעשות שתי 12 x 8 1/2 אינץ ' שכבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מברשת עם קצת חמאה מומסת. חזור על הערמה וחמאה עם 4 גיליונות פילו יותר, מה שהופך 10 שכבות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
מורחים 1/3 של תערובת אגוז (נדיב 2 כוסות) מעל פילו במחבת עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. חזור על שכבות 2 יותר פעמים עם 5 פילו גיליונות ו 1/3 של תערובת אגוז הנותרים בכל פעם. למעלה עם 5 יותר מקופל פילו סדינים. באמצעות סכין חדה, לחתוך דרך שכבות פילו העליון לאורך (לא לחתוך דרך לתחתית המחבת) לעשות 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך פילו לרוחב לעשות 16 מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים עד פילו הוא זהב, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בהדרגה כפית סירופ קר על בקלאווה חם. מגניב לטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
חותכים כל מלבן בקלאווה חצייה במחצית עבור סך של 32 חתיכות.
16
להעביר בקלאווה מגש ומגישים.