קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר

אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר
אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פופקורן טופי חמאה {עם שוקולד מריר ואגוזים מלוחים}, שוקולד מריר גלידת רוקי רוד עם אגוזי לוז, ו בננה טארט טאטין עם שוקולד מריר מלוח ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להמיס את החמאה והמים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את הסוכר וסירופ תירס. לנגב את הצדדים של הסיר עם מברשת מאפה לח כדי להסיר כל גבישי סוכר רופפים. מבשלים את תערובת הסוכר ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום והנח את המחבת מעל אמבט קרח למשך 5 עד 10 שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהאמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
מוסיף את וניל וסודה לשתייה, ערבוב לשלב. במהירות לשפוך את התערובת על כרית סיליקון להפיץ רזה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מפזרים אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
7
בואו להגדיר עד מגניב לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
8
לאחר הגדרת הטופי, להתהפך על גבי גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
9
מורחים שכבה דקה של נוזל, שוקולד מזג על הטופי ולתת להגדיר. לאחר סט, השוקולד צריך להיות מבריק, קשה, צריך הצמד עם כל התנגדות נתונה. הפוך שוב לשבור לחתיכות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
טופי.טופי.
10
מעל דוד כפול, להמיס 4 אונקיות שוקולד ל 115 מעלות ל 120 מעלות F. להביא את הקערה, עם השוקולד, על משטח עבודה שטוח, נקי ( רצוי שיש או נירוסטה), מנגב כל עודף מים או קיטור מן הקערה. עם מרית גומי, לשלב באופן מלא את שוקולד 1 אונקיה הנותרים. להוריד את הטמפרטורה של השוקולד ל 80 עד 84 מעלות f על ידי או ערבוב כל הזמן בתנועה איור 8, או tabling (ראה הערה של קוק). לאחר התקרר, לבדוק את השוקולד על ידי טבילה רצועה קטנה של נייר קלף לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן להניח אותו על משטח עבודה נקי. אם מזג, השוקולד על נייר הקלף צריך להיות יבש, קשה, מבריק, וללא פסים 3 עד 5 דקות. אם כל אלה להתרחש, לשמור ערבוב (להסעיר) השוקולד, או שולחן אותו שוב, עד מבחן נייר קלף מראה כי השוקולד הוא מזג. כאשר מזג, להביא את השוקולד בחזרה דוד כפול להתחמם לא גבוה מ 89 מעלות F. (להביא את הטמפרטורה לגבות איידס בעקביות עבודה נוזל יותר.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
להעביר את השוקולד לחמם שוקולד או להגדיר את הקערה על גבי כרית חימום (בהגדרה בינונית) כדי לשמור על מצב רוח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון