קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר

אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר
אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פופקורן טופי חמאה {עם שוקולד מריר ואגוזים מלוחים}, שוקולד מריר גלידת רוקי רוד עם אגוזי לוז, ו בננה טארט טאטין עם שוקולד מריר מלוח ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להמיס את החמאה והמים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את הסוכר וסירופ תירס. לנגב את הצדדים של הסיר עם מברשת מאפה לח כדי להסיר כל גבישי סוכר רופפים. מבשלים את תערובת הסוכר ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום והנח את המחבת מעל אמבט קרח למשך 5 עד 10 שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר מהאמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
מוסיף את וניל וסודה לשתייה, ערבוב לשלב. במהירות לשפוך את התערובת על כרית סיליקון להפיץ רזה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6
מפזרים אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
7
בואו להגדיר עד מגניב לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
8
לאחר הגדרת הטופי, להתהפך על גבי גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
9
מורחים שכבה דקה של נוזל, שוקולד מזג על הטופי ולתת להגדיר. לאחר סט, השוקולד צריך להיות מבריק, קשה, צריך הצמד עם כל התנגדות נתונה. הפוך שוב לשבור לחתיכות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
טופי.טופי.
10
מעל דוד כפול, להמיס 4 אונקיות שוקולד ל 115 מעלות ל 120 מעלות F. להביא את הקערה, עם השוקולד, על משטח עבודה שטוח, נקי ( רצוי שיש או נירוסטה), מנגב כל עודף מים או קיטור מן הקערה. עם מרית גומי, לשלב באופן מלא את שוקולד 1 אונקיה הנותרים. להוריד את הטמפרטורה של השוקולד ל 80 עד 84 מעלות f על ידי או ערבוב כל הזמן בתנועה איור 8, או tabling (ראה הערה של קוק). לאחר התקרר, לבדוק את השוקולד על ידי טבילה רצועה קטנה של נייר קלף לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן להניח אותו על משטח עבודה נקי. אם מזג, השוקולד על נייר הקלף צריך להיות יבש, קשה, מבריק, וללא פסים 3 עד 5 דקות. אם כל אלה להתרחש, לשמור ערבוב (להסעיר) השוקולד, או שולחן אותו שוב, עד מבחן נייר קלף מראה כי השוקולד הוא מזג. כאשר מזג, להביא את השוקולד בחזרה דוד כפול להתחמם לא גבוה מ 89 מעלות F. (להביא את הטמפרטורה לגבות איידס בעקביות עבודה נוזל יותר.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
להעביר את השוקולד לחמם שוקולד או להגדיר את הקערה על גבי כרית חימום (בהגדרה בינונית) כדי לשמור על מצב רוח.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o