אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר
אגוזי לוז טופי חמאה ושוקולד מריר נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פופקורן טופי חמאה {עם שוקולד מריר ואגוזים מלוחים}, שוקולד מריר גלידת רוקי רוד עם אגוזי לוז, ו בננה טארט טאטין עם שוקולד מריר מלוח ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להמיס את החמאה והמים על חום גבוה.
מוסיף את הסוכר וסירופ תירס. לנגב את הצדדים של הסיר עם מברשת מאפה לח כדי להסיר כל גבישי סוכר רופפים. מבשלים את תערובת הסוכר ל 300 מעלות F.
הסר מהחום והנח את המחבת מעל אמבט קרח למשך 5 עד 10 שניות כדי לעצור את הבישול.
מוסיף את וניל וסודה לשתייה, ערבוב לשלב. במהירות לשפוך את התערובת על כרית סיליקון להפיץ רזה.
בואו להגדיר עד מגניב לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
לאחר הגדרת הטופי, להתהפך על גבי גיליון קלף.
מורחים שכבה דקה של נוזל, שוקולד מזג על הטופי ולתת להגדיר. לאחר סט, השוקולד צריך להיות מבריק, קשה, צריך הצמד עם כל התנגדות נתונה. הפוך שוב לשבור לחתיכות הרצוי.
מעל דוד כפול, להמיס 4 אונקיות שוקולד ל 115 מעלות ל 120 מעלות F. להביא את הקערה, עם השוקולד, על משטח עבודה שטוח, נקי ( רצוי שיש או נירוסטה), מנגב כל עודף מים או קיטור מן הקערה. עם מרית גומי, לשלב באופן מלא את שוקולד 1 אונקיה הנותרים. להוריד את הטמפרטורה של השוקולד ל 80 עד 84 מעלות f על ידי או ערבוב כל הזמן בתנועה איור 8, או tabling (ראה הערה של קוק). לאחר התקרר, לבדוק את השוקולד על ידי טבילה רצועה קטנה של נייר קלף לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן להניח אותו על משטח עבודה נקי. אם מזג, השוקולד על נייר הקלף צריך להיות יבש, קשה, מבריק, וללא פסים 3 עד 5 דקות. אם כל אלה להתרחש, לשמור ערבוב (להסעיר) השוקולד, או שולחן אותו שוב, עד מבחן נייר קלף מראה כי השוקולד הוא מזג. כאשר מזג, להביא את השוקולד בחזרה דוד כפול להתחמם לא גבוה מ 89 מעלות F. (להביא את הטמפרטורה לגבות איידס בעקביות עבודה נוזל יותר.)
להעביר את השוקולד לחמם שוקולד או להגדיר את הקערה על גבי כרית חימום (בהגדרה בינונית) כדי לשמור על מצב רוח.