קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות

אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות
אם יש לכם סוכר, תותים סל, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות, טורט אגוזי לוז תות, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם קלף. חמאה וקלף קמח. טוחנים דק אגוזי לוז ו 2 כפות סוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 2/3 כוס תערובת אגוז בקערה בינונית; להוסיף קמח לטאטא כדי להתמזג. מילואים הנותרים תערובת אגוז לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד התערובת היא עבה לאט המסת צורות סרט כאשר מקצף מורמים, כ 8 דקות. מקפלים בתערובת קמח 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
אופים עוגה עד העליון הוא זהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר עוגה למתלה. מגניב במחבת 10 דקות. הפעל סכין קטנה בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 13x9x2 אינץ'. מקררים עד ganache מתעבה כדי עקביות להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 30 דקות (ganache יהיה דומה פודינג עבה).
5
להעביר 3/4 כוס שוקולד ganache לקערה קטנה; להפריש לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים עוגה אופקית לתוך 2 שכבות (שכבות יהיה דק).
7
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על מגש.
8
מורחים 1/2 כוס שוקולד גנאש נגמר. מסדרים תותים פרוסים במעגלים קונצנטריים מעט חופפים מעל גנאש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
9
מורחים 1/2 כוס גנאש על הצד לחתוך של שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
מניחים שכבת עוגה על גבי תותים, צד גנאש למטה, ולחץ מעט לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
11
מורחים גנאש שוקולד הנותרים על הצדדים העליון של העוגה. בעדינות לחץ אגוזי לוז שמורה הקרקע על הצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
12
העברה שמורה 3/4 כוס גנאש שקית מאפה מצויד טיפ כוכב בינוני. צנרת 8 שושנות סביב קצה העליון של עוגה, ריווח בנפרד. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
14
החל 1/3 אינץ ' מקצה גזע של תותים שלמים, דק לחתוך תותים לאורכו כדי קצה. הקש פרוסות מעט מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
15
מניחים פירות יער מאווררים בין שושנות על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
16
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים נוספים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית