אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות
אם יש לכם סוכר, תותים סל, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות, טורט אגוזי לוז תות, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם קלף. חמאה וקלף קמח. טוחנים דק אגוזי לוז ו 2 כפות סוכר במעבד.
מניחים 2/3 כוס תערובת אגוז בקערה בינונית; להוסיף קמח לטאטא כדי להתמזג. מילואים הנותרים תערובת אגוז לקישוט.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד התערובת היא עבה לאט המסת צורות סרט כאשר מקצף מורמים, כ 8 דקות. מקפלים בתערובת קמח 3 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד העליון הוא זהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 28 דקות.
להעביר עוגה למתלה. מגניב במחבת 10 דקות. הפעל סכין קטנה בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 13x9x2 אינץ'. מקררים עד ganache מתעבה כדי עקביות להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 30 דקות (ganache יהיה דומה פודינג עבה).
להעביר 3/4 כוס שוקולד ganache לקערה קטנה; להפריש לקישוט.
חותכים עוגה אופקית לתוך 2 שכבות (שכבות יהיה דק).
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על מגש.
מורחים 1/2 כוס שוקולד גנאש נגמר. מסדרים תותים פרוסים במעגלים קונצנטריים מעט חופפים מעל גנאש.
מורחים 1/2 כוס גנאש על הצד לחתוך של שכבת העוגה השנייה.
מניחים שכבת עוגה על גבי תותים, צד גנאש למטה, ולחץ מעט לדבוק.
מורחים גנאש שוקולד הנותרים על הצדדים העליון של העוגה. בעדינות לחץ אגוזי לוז שמורה הקרקע על הצדדים של עוגה.
העברה שמורה 3/4 כוס גנאש שקית מאפה מצויד טיפ כוכב בינוני. צנרת 8 שושנות סביב קצה העליון של עוגה, ריווח בנפרד. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
החל 1/3 אינץ ' מקצה גזע של תותים שלמים, דק לחתוך תותים לאורכו כדי קצה. הקש פרוסות מעט מאוורר.
מניחים פירות יער מאווררים בין שושנות על עוגה.
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים נוספים, אם תרצה.