אגוזי מלך בטעם קינמון
אם יש לך ביצה לבן, סוכר מגורען, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלמון מצופה אגוז עם Garlicky ירקות ואגוזים, מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות משובצות בחמאת עשב, ו אגוזי מלך מסוכרים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C). הכן מחבת רול ג ' לי עם ספריי בישול.
מקציפים ביצה לבן וסוכר יחד בקערה גדולה.
מערבבים קינמון, תמצית וניל, ומלח יחד בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת הביצה. מקפלים אגוזי מלך לתוך התערובת מעיל; להפיץ על מחבת רול ג ' לי מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי על האגוזים הוא פריך, על 1 שעה 15 דקות. אגוזים מגניב 5 דקות לפני ההגשה.