קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

אגוזי מלך בטעם קינמון

אגוזי מלך בטעם קינמון
אם יש לך ביצה לבן, סוכר מגורען, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלמון מצופה אגוז עם Garlicky ירקות ואגוזים, מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות משובצות בחמאת עשב, ו אגוזי מלך מסוכרים קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C). הכן מחבת רול ג ' לי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מקציפים ביצה לבן וסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים קינמון, תמצית וניל, ומלח יחד בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת הביצה. מקפלים אגוזי מלך לתוך התערובת מעיל; להפיץ על מחבת רול ג ' לי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
מורחיםמורחים
ג'ליג'לי
גלולגלול
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי על האגוזים הוא פריך, על 1 שעה 15 דקות. אגוזים מגניב 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור