אגוזי פקאן כתומים מסוכרים
אגוזי פקאן כתומים מסוכרים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 717 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פאמקין-מאפינס כתומים עם פקאן, זנגביל מסוכר וצימוקים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו פקאנים מסוכרים.
הוראות
שלב סוכר ומיץ תפוזים בסיר גדול שאינו אלומיניום; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה שלב כדור רך (240).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה וקליפה כתומה. הכה במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 8 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל להתקרר. מערבבים בפקאנים.
תערובת מורחת במחבת ג ' לירול 15 - x 10 - x 1 אינץ חמאה. פקאן נפרד, באמצעות 2 מזלגות.
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכלים אטומים.