אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים
צריך לחם טבעוני? אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם מים מחוממים עד 100°f עד 105°f, אגוזי לוז, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו לחם חיטה עם צימוקים מוזהבים, צלעות חזיר, תפוח זהוב ורוטב צימוקים, מק-נ-צ'דר פסטה מחיטה מלאה, ו קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב 2 כוסות של קמח הלחם ואת השמרים. מערבבים 1 1/2 כוסות של מים חמים כדי ליצור בצק המתנע רופף.
תן מנוחה 15 עד 30 דקות. בקערה קטנה, לערבב צימוקים ונותר 1 כוס מים חמים.
בינתיים, גריז סדינים עוגיות עם קיצור. בקערה גדולה, מערבבים 3 1/2 כוסות של קמח הלחם הנותר, קמח מחיטה מלאה ומלח.
מערבבים צימוקים עם מים לתוך בצק המתנע עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת המתנע לתערובת קמח מלא ומערבבים עד לצורות הבצק הרכות. הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש 10 עד 12 דקות, הוספת 1/2 עד 1 כוס קמח עד הבצק הוא חלק וגמיש. הבצק יהיה מעט דביק. ללוש אגוזים לבצק.
תרסיס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה; מכסים באופן רופף עם אריזת פלסטיק ומגבת בד.
בואו לעלות במקום חם (80F כדי 29°) עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק מספר פעמים כדי להסיר את כל בועות האוויר. מחלקים את הבצק ל -18 חתיכות. לעצב כל חתיכה לכדור; מקום על סדינים עוגיות. כיסוי; תן לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
לחמם תנור כדי 218°. Uncover בצק; מברשת צמרות של לחמניות קלות עם מים.
אופים 17 עד 22 דקות או עד חום זהוב.