אגס אפוי
אגס אפוי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 210 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 26 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך דבש, חמאה, פרחי לבנדר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו פריך אגס אפוי קל, אגס אפוי וצ'יפס תפוחים, ו שיבולת שועל אפויה אגס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לקלף אגסים ולגרוף את הליבה התחתונה.
חותכים פרוסה קטנה מהתחתית כך אגסים יעמדו זקוף.
מניחים בתבנית אפייה רדודה ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במיקרוגל או בסיר קטן על חום בינוני.
טפטוף אגסים עם חמאה מומסת ודבש, ומפזרים זנגביל קרקע (ולבנדר, אם משתמשים). מכסים בנייר אלומיניום עם הגבעולים המחטטים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה, או עד למכרז. למרוח עם מיצים משוחררים מדי פעם במהלך האפייה, ושוב רק לפני ההגשה.