קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס אפוי קרמל עם רוטב ברי

אגס אפוי קרמל עם רוטב ברי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמל אגס חמאה חומה שיבולת שועל אפוי, ברנדי ברי רוטב קרמל, ו עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים 1 סוכר כוס במחבת כבדה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר. במהירות לשפוך קרמל חם באופן שווה לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג, הטיה לתחתית המעיל של כל ramekin; להפריש. (כפי שהוא מתקרר, סירופ קרמל יהיה להקשיח סדק.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מערבבים אגס, הנותרים 1/2 כוס סוכר, וניל, קליפת לימון, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני 40 דקות או עד אגס הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום, ולתת מגניב 5 דקות. מערבבים בחמאה, קמח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
תערובת אגס כפית באופן שווה לתוך ramekins, לחיצה למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins במחבת 13-x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף מים חמים לעומק של 1 אינץ ' סביב ramekins.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
לטפטף רוטב ברי על צלחות קינוח בודדות; לשחרר קצוות של קרמל אגס עם סכין, ולהפוך על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מקשטים, אם תרצה.
11
הערה: כדי לעשות קדימה, ramekins מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר מהמקרר; תן לעמוד 30 דקות.
13
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך על גבי צלחות קינוח.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף