אגס אפוי קרמל עם רוטב ברי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמל אגס חמאה חומה שיבולת שועל אפוי, ברנדי ברי רוטב קרמל, ו עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1 סוכר כוס במחבת כבדה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר. במהירות לשפוך קרמל חם באופן שווה לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג, הטיה לתחתית המעיל של כל ramekin; להפריש. (כפי שהוא מתקרר, סירופ קרמל יהיה להקשיח סדק.)
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מערבבים אגס, הנותרים 1/2 כוס סוכר, וניל, קליפת לימון, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני 40 דקות או עד אגס הוא מאוד רך.
הסר מהחום, ולתת מגניב 5 דקות. מערבבים בחמאה, קמח וביצים.
תערובת אגס כפית באופן שווה לתוך ramekins, לחיצה למטה בקלילות.
מניחים ramekins במחבת 13-x 9 אינץ'.
הוסף מים חמים לעומק של 1 אינץ ' סביב ramekins.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
לטפטף רוטב ברי על צלחות קינוח בודדות; לשחרר קצוות של קרמל אגס עם סכין, ולהפוך על צלחות.
הערה: כדי לעשות קדימה, ramekins מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה.
הסר מהמקרר; תן לעמוד 30 דקות.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך על גבי צלחות קינוח.