קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיו
מגזין

אגס הסתיו גאלט

אגס הסתיו גאלט
אגס הסתיו גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגס הסתיו גאלט, שמיר עוף סיר פשטידה גאלט: עוגה לנפילה, ו הפוך גאלט מתובל עבור פשוט סתיו משעשע (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 204°. קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר קלף או נייר שעווה; ספריי נייר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את קרום העוגה מהכיס; פרוש על משטח עבודה משוריין קלות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
רול לתוך סיבוב 11 אינץ'; מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים גבינה מעל הקרום כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
בקערה גדולה, לזרוק אגסים עם מיץ לימון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים סוכר חום וקמח; לזרוק בעדינות. תערובת אגס תל על מרכז הקרום עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הקרום מעל אגסים, לחיצה בעדינות כדי לאטום (הקרום לא יכסה אגסים במרכז).
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים 30 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות (מילוי עשוי לדלוף מעט במהלך האפייה).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר גאלט מחבת מגניב על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בסיר 1 ליטר כבד, סוכר מגורען חום מעל חום בינוני על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס. מבשלים ומערבבים 1 דקה או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
הסר מהחום; טפטוף caramelized סוכר מעל גאלט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון